Apple har lansert iOS 8.1.1

I kveld ble iOS 8.1.1 sluppet av Apple. Denne oppdateringen er liten og retter små programfeil og stabilitetesproblem for iPhone 4s og iPad 2 (altså de to eldste enhetene som støttes av iOS 8). Oppdateringen inneholder ingenting av de nyhetene Apple har planlagt videre som forbedring av kart og splittet skjerm for iPad. Disse kommer nok i en senere oppdatering.Men for de som har et ønske om jailbreak av sin i-enhet så er ikke denne oppdateringen noen god nyhet siden iOS 8.1.1 fjerner muligheten for å bruke PanGu sin jailbreakprogramvare. Så for de som enda ikke har oppdatert til iOS 8, eller ikke har jailbreaket så er det tiden for å gjøre dette nå. iOS 8.1 er fremdeles ikke låst av Apple, så man kan manuelt legge inn denne versjoen til sin enhet og få den godkjent.

Siden iOS 8.1.1 ble sluppet i kveld, så er det noek (desverre) snakk om bare timer før Apple stenger mulgiheten for bruk av iOS 8.1 og dermed totalt stenger muligheten for jailbreak nok en gang.

PanGu har sagt at de ikke kommer til å lage noen oppdatering av sin programvare for denne utgaven av iOS, da det vil ødelegge mye for fremtidlig arbeid. Så det kan være en god stund frem til neste mulighet for jailbreak.

Dette innlegget ble publisert i Apple og merket med , , , . Bokmerk permalenken.