Fortell om dine spillminner og vinn et gavekort for Nintendo eShop!

Siden det nærmer seg jul, så kjører Computer Stakan en veldig enkel konkurranse der premien er et gavekort for Nintendo eShop på kr 150,-. Med dette får man 1800 Nintendo Points som kan brukes på Wii, 3DS og Wii U for å kjøpe spill.

IMG_3716I Nintendo sin eShop kan man kjøpe spill fra de tidligere konsollene til Nintendo samt nyere spill. Og siden det er er mange gamle spill der, så er konkurransen rettet mot dette.

Premien er som sakt et gavekort på eShop og konkurransen avsluttes 17/12-14. Vinneren trekkes av de som har fullført, og Computer Stakan betaler evt frakt for å sende gavekortet.

(Selv om konkuransen delvis foregår på Facebook, så er dette en konkuranse som er Computer Stakan sitt ansvar og den er ikke sponset, støttet av eller administert av Facebook.)

For å være med å vinne må du gjøre følgende:

1) Oppgi e-post adresse i boksen under (nødvendig for å kunne kontakte ved evt gevinst)
2) Trykke på den blå liker knappen som kommer frem etter at e-post er skrevet for å like denne artikkelen. (Om du ikke får beskjed «You are in!», trykk på delingsknapp til venstre på skjermen)
3) Skriv til slutt i kommentarfeltet nederst på denne sinden om hvilke spill du har de beste minnene fra av de tidligere konsollene til Nintendo. Er dette spill du kunne tenkt deg laste ned på din nye konsoll?

This Giveaway Has Been Finished

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser og give aways og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.
 • Torunn Stenseth

  Beste spillminner er tilbake til den grå boksen til Nintendo Nes og Super Mario Bros 1, 2 og 3. Den følelsen når man tar tak i spaken og får Mario i løpefart og hjelper til med hele kroppen når han skal hoppe over hull.
  Og det å få låne spill fra naboeer var jo nesten som julekvelden!
  Premien brukes definitivt til Mario spill 🙂

 • Odd-johan Aune Hagen

  Beste minne er med Nintendo NES, og spillet Startropics, husker at min mor var like engasjert å satt i sofaen å ropte, Hopp, Pass dæ, spring osv.. hehe, morsomt minne for meg..
  Blir vel brukt til wii spill..

 • Tove fjellseth

  Da Nintendo lanserte Super Mario ble det rift om spakene. Ungene på dag/kveld og vi kjerringene med naboen på nettene, det ble til kl 02 og 03 før vi gav oss.
  Den følelsen når Super Mario skulle hoppe og hele kroppen var med, mange latterkuler etter endt spill. Passet godt med nytt spill nå.