Jailbreak for iOS 8.2 Beta 1 og Beta 2

Gruppen TaiG har laget et verktøy for  Windows for å gjøre en jailbreak på iOS 8.2 Beta 1 og 2 etter at en annen kinesisk gruppe laget en versjon for Mac. Denne metoden fungerer kun på Beta 1 og 2, og siste utgave som er sluppet nå er Beta 5 der dette «hullet» er tettet. (Lenker til Beta 2 versjonen lengre ned i artikkelen)For de som er på iOS 8.1.3 og ønsker jailbreak er dette en stor fordel. Disse betaversjonene har ingen utløpsdato, så man kan fint oppdatere til disse og bruke dem. Husk bare at det ikke går å nedgradere til annet enn 8.1.3, da Apple har sluttet signere versjon 8.1.2 som er den siste offisielle versjonen med jailbreak. I skrivende stund blir både Beta 1 og Beta 2 fremdeles signert av Apple.

Man trenger ikke utviklerkonto for å bruke iOS 8.2, husk bare å velg gjenopprett i iTunes og trykk ned shift (windows-versjon, mens på Mac bruker man alt-knappen) mens man trykker på gjenopprettknappen for å få velge ipsw fil selv.

Linker til versjon 8.2 Beta 2:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Lenker til jailbreak:

Dette er ment for de mer erfarne brukerne, men om andre vil forsøke så er det fritt frem. Om alt skjærer seg og blir misslykket så er det bare å gjøre en ny gjenoppretting i iTunes. Men da uten å velge ipsw-fil selv. Man får da siste offisielle versjon fra Apple.

Husk backup før forsøk!

Dette innlegget ble publisert i Apple, Nyheter og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.