Mobiltelefonservice

Mange spiller for tiden Pokemon Go, og det kan føre til et større behov for reparasjon av mobiltelefoner. Uhell kan skje i form av knust skjerm eller vannskade, men et dårlig batteri er også frustrerende.

Batteri:

Er batteriet litt dårlig er det ikke sikkert du har merket så mye til det før Pokemon Go, men det et dårlig batteri varer kortere tid enn et godt batteri. Et vanlig tegn kan være plutselig hopp fra f.eks 20 % til 2% gjenværende batteri, samt at ladetiden går veldig raskt.

Skjerm:

Ivrig spilling kan fort forårsake at mobilen faller i bakken. Er du uheldig kan skjermen fort slå sprekker. Anbefaler derfor et deksel som har en fin gummikant rundt selve skjermen, da tåler den litt mer. Ett lag med beskyttelse utenpå glasset er også fint om uhellet skjer, da kan du nemlig bruke skjermen litt til frem til bytte da glassbiter ikke vil falle av eller sette seg i fingrene.

Vannskade:

Mye regn kan skade telefonen i sjeldne tilfeller, men størst fare er å miste telefonen i vannet. Om noe slikt skjer, ikke prøv å slå på telefonen. I de aller fleste tilfeller kan nemlig telefonen reddes.

Service:

Computer Stakan kan bytte batteri og skjerm på din iPhone eller iPod. Vannskader kan også rettes opp. Forskjellige typer deksler og annen beskyttelse kan også skaffes, nettbutikken utvides og oppdateres innimellom, så følg med der.

Ta kontakt om du trenger hjelp.

Dette innlegget ble publisert i Apple, Nyheter og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.