RegClean Pro

RegClean Pro er i utgangspunktet et helt legitimt program, altså ikke noe virus eller adware. Men metoden programmet fungerer på er ikke helt heldig, og derfor er det også et uønsket program.Årsaken til dette er at programmet blir installert via reklame, og vil starte hver gang pc´n startes på nytt. Programmet vil så «søke gjennom» pc´n etter feil og liste opp disse. Om man så velger å fikse problem, så vil programmet kun fikse 50 av disse, før det vil ta seg betalt. Det er vanskelig å fjerne og man må som sagt betale for å få det til å fungere «bra». Om programmet virkelig klarer finne så mye feil som det sier har jeg vansker for å tro på.

For å fjerne RegClean kan man benytte SpyHunter (Gratis versjonen fungere godt nok til dette så ikke betal annet enn at andre funkjsoner finnes nyttige for deg)

Føler man for å ta en sjekk på registeret og evt rydde litt i gamle filer, så er CCleaner et godt alternativ. Gratis og enkelt. En fordel er uansett å ta backup av registeret før man velger å fikse feil.

Spyhunter finnes her:

CCleaner kan lastes ned fra utviklerens nettside her.

For ordens skyld, CCleaner vil ikke fjerne virus eller adware, kun rydde i filer, oppstart og register.

Dette innlegget ble publisert i Nedlastinger, Nyheter, Software og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.